FORGOT YOUR DETAILS?

                  Contactgegevens

                     Tel: 06 209 891 40

                     Mail: [email protected]

Vertrouwenspersoon

Tijn Derkink

Allereerst zal ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Tijn Derkink, geboren in 1998, woonachtig geweest in het kleine Hengevelde en Haaksbergen, maar tegenwoordig heb ik “Villa Tijn” in Deventer van maar liefst 18m2. In 2015 ben ik gestart met de opleiding Facility Management aan het Saxion, te Deventer, waar ik, als het goed is, voor de zomer van 2020 van afgestudeerd ben. Daarnaast ben ik werkzaam voor de Facilitaire Service Organisatie van Saxion waar ik mijn kennis en kunde inzet op het gebied van innovatie en duurzaamheid.

In mijn vrije tijd kun je me tegenkomen in de sportschool, in de voetbalkantine, op het terras of aan het fornuis. Verder luister ik veel “Old School” muziek, noem een Creedence Clearwater Revival, Pink Floyd en AC/DC.

Begin 2019 ben ik benoemd tot vertrouwenspersoon van de Facility Business Society. Niet iedereen is hetzelfde en niet iedereen is perfect en iedereen heeft zijn of haar ups and downs meegemaakt, ik dus ook. De een heeft dit, de ander heeft dat en ik heb Gilles de la Tourette en daar ben ik trots op. Hier zijn genoeg gesprekken en moeilijke tijden aan vooraf gegaan, maar die hebben mij juist sterker gemaakt. Het in gesprek gaan met anderen was een perfect hulpmiddel om sterker te worden. Waarom zou je alleen met je problemen rondlopen als andere een deel van het probleem bij zich kunnen dragen? Dit maakt de last een stuk minder!

Mocht dit bovenstaande, in welke vorm dan ook, het geval zijn en zoek je iemand waarmee je in gesprek wil, maar je kunt niemand vinden? Trek aan de bel! Ik sta ervoor open om je te helpen, want je staat er namelijk niet alleen voor. Hopelijk kan ik die gedachte al van je af nemen, alle kleine beetjes kunnen helpen.

Hoe ben ik te bereiken? Zelf ben ik meerdere dagen per week te vinden op school. Je kan me altijd aanspreken om even een bakje koffie te drinken. Mocht je meer tijd nodig hebben, laat me dit even weten, dan kan ik hier rekening mee houden wat betreft mijn eigen planning. Wil je liever contact via de telefoon of over de mail, dan is dat ook helemaal prima.

Als er vragen zijn, stel ze gerust.

JOEJOE en tot kijk!

TOP
Terug