Partner worden?

Studievereniging Facility Business Society is er voor FM studenten om elkaar te helpen en ondersteunen gedurende de studie. FBS streeft ernaar de afstand tot het werkveld te verkleinen door verschillende gastcolleges, bedrijfsbezoeken en activiteiten te organiseren.

FBS kan uw organisatie verbinden aan de studenten van Saxion van de opleiding Facility Management. Dit doen wij onder anderen door naamsbekendheid over uw bedrijf over te brengen aan de studenten.

Want naamsbekendheid onder de studenten kan ervoor zorgen dat u hierdoor het toptalent tegen komt wat u zoekt. Deze studenten zijn immers de medewerkers van de toekomst. Heeft u interesse in een eventuele samenwerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Onze Partners