Commissies FBS

Binnen de studievereniging zijn de commissies een groep studenten die een gezamenlijk doel nastreven. De doelen en werkzaamheden die worden uitgevoerd verschillen per commissie. Binnen FBS zijn er momenteel 4 commissies:

Regelmatig komt een commissie bijeen om ervoor te zorgen dat de gezamenlijke doelen en werkzaamheden succesvol worden uitgevoerd. De commissies zullen veel in contact staan en samenwerken met bestuursleden die daarvoor verantwoordelijk zijn.

Wat levert het op?

Door een functie te vervullen in een commissie krijg je de kans om een unieke ervaring op te doen en jezelf verder te ontwikkelen. Je hebt contact met veel medestudenten, ook van andere jaarlagen. Daarnaast leg je niet alleen contact met je medestudenten maar ook met externe partijen, waardoor je de mogelijkheid krijgt om je netwerk uit te breiden. Dit verhoogd de kans op een (afstudeer)stage en (bij)baan. Al met al een mooie kans om je ervaringen en Curriculum Vitae aan te vullen.

Interesse in een commissie?

Wanneer je interesse hebt in een commissie mag je altijd vrijblijvend contact opnemen met FBS zodat wij jou hier meer over kunnen vertellen. Ideeën voor een commissie of aanvullingen? Ook dit horen wij graag, FBS is namelijk altijd op weg naar verbetering.

Interesse of vragen? Mail naar
[email protected]utlook.com