Externe commissaris

Vincent van Riel

Even voorstellen!

Ik ben Vincent van Riel, 23 jaar oud en kom uit Wierden. Op dit moment zit ik in het vierde jaar van de opleiding en dit combineer ik met de functie van Extern Commissaris. Ik heb gekozen voor een bestuursfunctie binnen FBS omdat ik me graag wil inzetten voor deze studievereniging en mezelf verder wilde ontwikkelen. Hoe cliché dit ook klinkt, maar een (bestuurs)functie binnen een studievereniging is écht een aanrader. Je komt onwijs makkelijk in contact met nieuwe studenten, docenten en FM-professionals. Dit is niet alleen goed voor de ontwikkeling van je eigen netwerk, je leert er ook op een ander niveau samenwerken aan grote projecten. Denk hierbij niet alleen aan de bedrijfsbezoeken en maandelijkse borrel maar ook aan het Kerstgala en de introductiedagen! Naast mijn studie en inzet voor FBS, ben ik werkzaam bij De Oale Marckt in Wierden als gastheer en sta ik regelmatig achter de bar in Lucky the Feel Good Provider.

De functie van Extern Commissaris houdt in dat ik me focus op alles wat te maken heeft met externen, logisch toch? Dit zijn bijvoorbeeld bedrijven waar we graag met de studievereniging naartoe gaan en bedrijven waar FBS mee samenwerkt gedurende minimaal één schooljaar. Mocht je nog leuke bedrijven weten waar je graag naar toe zou willen, hoor ik dat uiteraard graag! Verder ben ik ook altijd in voor een praatje op school of in de kroeg!