Robbert Gevers

Hallo!

Graag stel ik mij aan jullie voor, ik ben Robbert Gevers, 21 jaar en woon in het kleine maar fijne Glane-beekhoek. Dit is een kleine streek in de gemeente Losser. Het mooie dorp waar de Johma salades vandaan komen. Ik zit op dit moment in het derde jaar van de opleiding Facility Management. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het werk als evenemententechnicus in de licht en geluid wereld. Hierbij verzorg ik de nodige bak herrie en de lichtshows op festivals en evenementen. Daarnaast ben ik fanatiek carnavalist en ben ik graag te vinden in één van de Losserse kroegen en natuurlijk op de borrels en activiteiten van de FBS!

Sinds het begin van dit schooljaar mag ik mijzelf secretaris noemen van de Facility Business Society. Iets waarvan ik dacht dat ik er niet genoeg tijd voor zou hebben maar dit is allemaal goed te combineren met school en vrije tijd. Ik vind het erg leuk om iets voor een vereniging te betekenen en studenten ergens in te betrekken. Ik heb in mijn studieloopbaan in veel verschillende klassen gezeten (ik begon niet als de allerbeste student) en ken hierdoor veel medestudenten. Dankzij de FBS komen deze contacten allemaal weer bij elkaar. Daarom hoop ik ook een ieder te ontmoeten en enthousiast te maken voor deze mooie vereniging!