Steijn de Ridder

Hey daar!

Ik ben Steijn de Ridder, de nieuwe penningmeester van de leukste studievereniging van Nederland. Ik ben op dit moment bezig met mijn derde jaar binnen Facility Management. Naast het volgen van de studie facility management is het erg leuk en handig om nog iets extra te kunnen doen. Meedragen aan een studievereniging zoals Facility Business Society geeft een mooie kans om een netwerk op te bouwen, medestudenten te leren kennen en in contact komen met het werkveld.

De studievereniging gaat in mijn ogen een hoop opleveren. Je leert zoveel mensen kennen! Als je als student van de HAVO afkomt is het HBO nogal nieuw voor je. Je kent vaak nog niet zoveel mensen van het HBO. Je netwerk uitbreiden en nieuwe mensen leren kennen is ontzettend leuk en het kan je ook nog eens veel opleveren. Met samenwerken kom je heel ver in het studeren. Zie ik jou binnenkort ook bij de studievereniging? Tot dan!