Nina Wissink

Even voorstellen!

Ik ben Nina Wissink, momenteel 21 jaar oud en ik zit alweer in het 3e jaar van de studie Facility Management op Saxion te Deventer. Woonachtig in Ugchelen, een dorpje naast Apeldoorn. Dit schooljaar mag ik mij voorzitter noemen van deze prachtige studievereniging. Ik ben een toegankelijk, energiek en enthousiast persoon. Aarzel dan ook niet om een praatje met mij te maken in de wandelgangen, hier sta ik altijd voor open.  Ik heb erg veel plezier in het volgen van de opleiding en de studievereniging maakt dit nog leuker voor mij. Naast dat ik mij inzet voor het bestuur van FBS, zit ik ook in de opleidingscommissie en ben ik werkzaam als Student Assistent voor het vak evenementen. Ik ben dus erg betrokken bij de opleiding.

Naast mijn studie breng ik veel tijd door met mijn familie en vrienden, dit vind ik gezellig maar dit is voor mij ook erg belangrijk. In het weekend werk ik bij Rituals in Apeldoorn, een bijzondere werkomgeving waar ik graag werk. Daarnaast hou ik zeker van een feestje en zou ik het liefst elke dag wel een VrijMiBo willen doen!

Hopelijk tot snel!