Aanmeld Formulier

Waarom lid worden?

Wat is nou studeren zonder studievereniging? Studievereniging FBS geeft je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te netwerken met anderen. We zijn er om elkaar te helpen, te ondersteunen, een duurzaam netwerk op te bouwen, saamhorigheid te creëren en nog meer kennis over te dragen van Facility Management.

Door bedrijfsbezoeken, gastsprekers, alumni ’s en andere activiteiten bouw je een netwerk op wat in de toekomst ontzettend waardevol kan zijn. Je baangarantie wordt vergroot doordat je een netwerk opbouwt en het maakt natuurlijk je studie nog aantrekkelijker door de saamhorigheid en de te gekke activiteiten. Daarnaast verbreed je hiermee ook nog je kennis op het gebied van Facility Management.

Oh ja, om het nog leuker te maken, je kan zelfs meehelpen binnen de studievereniging als actief lid van het bestuur of een van de vier commissies. Heb je soms moeite met een bepaald vak? Geen probleem, FBS is er ook om samen te werken. We helpen elkaar door de studie heen. Bijlessen en gezamenlijke studiesessies kunnen geregeld worden. Mogelijkheden genoeg!

Dus wil jij ook je studietijd compleet maken door jezelf verder te ontwikkelen, met mensen te
netwerken en samenwerken? Schrijf je dan nu in bij FBS!