Kascommissie

De kascommissie houdt zich bezig met de uitgaven en inkomsten van de studievereniging. De kascommissie ondersteunt en werkt samen met de penningmeester. De kascommissie geeft advies op (grote) uitgaven die voor FBS worden gedaan. Naast het advies geven op de uitgaven, worden uitgaven met de commissie besproken.

De kascommissie houdt dus een oogje in het zeil en wanneer nodig zullen zij ingrijpen. Ook wordt de begroting door de penningmeester met de kascommissie door gesproken. Daarbij geeft de kascommissie advies over de begroting, partners van FBS en uitgaven die betrekking hebben op activiteiten.

Dus, zijn cijfers en geld echt helemaal jouw ding? Stuur dan een mailtje en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Helaas is de kascommissie voor schooljaar 2018/2019 voorzien van genoeg leden.

Interesse of vragen? Mail naar