Voorzitter (2018)

Beauraye de Vries

Hoihoi, mijn naam is Beauraye de Vries en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een 2e jaar student van de opleiding Facility Management op Saxion te Deventer. Daarnaast woon ik ook op kamers in Deventer zodat ik mijn thuisbasis ‘’Twente’’ af en toe even kan ontvluchten.”

Naast mijn studie houd ik mij vooral bezig met het ondernemen van verschillende activiteiten met familie en vrienden. Zo zou je me af en toe kunnen vinden op de golfbaan waar ik tot rust kom. Daarbij ben ik niet altijd die suffe muts die zich bezig houd met school en golf maar gedraag ik me ook als een feestende student en gaat er ook bij mij wel een drankje in, of twee.

Als voorzitter van deze vereniging wil ik mij bezig houden met het behartigen van de belangen van alle FM-studenten. Samen met het 1e bestuur, de commissies en de leden wil ik ervoor zorgen dat het een prachtige studievereniging wordt waarin iedereen zich kan ontwikkelen en zichzelf kan zijn. Als je vragen hebt of eventueel zin hebt in een gezellig gesprek, mag je me altijd aanspreken of contact met me opnemen.