Leonie de Ruijter

Aangenaam kennis te maken, mijn naam is Leonie de Ruijter. Ik ben 20 jaar oud en woonachtig in het oh zo mooie Hengelo. Momenteel ben ik een 2e jaar student Facility Management op het Saxion te Deventer. Naast mijn studie en functie binnen de studievereniging, ben ik werkzaam als Management Assistant bij Howden Netherlands B.V.” Echter houdt deze typische workaholic ook van het uitgaansleven door heel Nederland.

De studievereniging biedt in mijn ogen de sleutel tot succes voor de FM-studenten. Doormiddel van de studievereniging kunnen studenten van verschillende leerjaren met elkaar verbinden. Door deze verbinding kunnen studenten elkaar vooruit helpen tijdens de studie maar ook wellicht later in het werkveld. De studieverenging maakt het ook mogelijk de drempel naar het werkveld te verlagen doormiddel van diverse bedrijfsbezoeken en workshops. Ik zie dit als unieke voorbereiding op de toekomst.