Floor Kappert

Hi, wat leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina! Mijn naam is Floor Kappert, ik ben 20 jaar oud en woonachtig in een heel klein leuk dorpje genaamd Luttenberg. Momenteel ben ik 3e jaars student aan de opleiding facility management te Deventer. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool of werk ik op vakantiepark de Luttenberg als receptioniste. Daarnaast vind ik het natuurlijk ook hartstikke leuk bij te kletsen met mijn vriendinnetjes onder het genot van een drankje.

De studievereniging zal naar mijn idee een goede toevoeging bieden voor de opleiding FM. De vereniging zal mogelijkheid bieden tot het ontmoeten van studenten verdeeld over alle jaarlagen, maar zal ook bijdragen aan het opbouwen van een netwerk wat later van pas zal komen. Ik denk dat door het aanbieden van zulke mogelijkheden je studenten van de opleiding kunt helpen met het verbeteren van hun prestaties en het verbeteren van hun studietijd. Om deze redenen vind ik dat de studievereniging een grote toegevoegde waarde bied aan de opleiding FM en over een aantal jaar onmisbaar zal zijn!

De studievereniging biedt in mijn ogen de sleutel tot succes voor de FM-studenten. Doormiddel van de studievereniging kunnen studenten van verschillende leerjaren met elkaar verbinden. Door deze verbinding kunnen studenten elkaar vooruit helpen tijdens de studie maar ook wellicht later in het werkveld. De studieverenging maakt het ook mogelijk de drempel naar het werkveld te verlagen doormiddel van diverse bedrijfsbezoeken en workshops. Ik zie dit als unieke voorbereiding op de toekomst.