Jesper Broeks

Hey! Wat leuk om je te ontmoeten. Mijn naam is Jesper Broeks, de penningmeester van studievereniging FBS. Ik ben 18 jaar en woon in het dorp Raalte, zo’n 30 minuutjes met de bus vanuit Deventer. Ik ben op dit moment 2e jaar student aan de opleiding Facility Management aan de Hospitality Business School op Saxion in Deventer. Naast het studeren ontdek ik regelmatig het uitgaansleven. Ik spreek dan ook graag met vrienden af, uiteten is ook een hobby trouwens.

De studievereniging gaat in mijn ogen een hoop opleveren. Je leert zoveel mensen kennen! Als je als student van de HAVO afkomt is het HBO nogal nieuw voor je. Je kent vaak nog niet zoveel mensen van het HBO. Je netwerk uitbreiden en nieuwe mensen leren kennen is ontzettend leuk en het kan je ook nog eens veel opleveren. Met samenwerken kom je heel ver in het studeren. Zie ik jou binnenkort ook bij de studievereniging? Tot dan!