Pepijn Hillenius

Ik ben Pepijn Hillenius, de nieuwe penningmeester van de leukste studievereniging van Nederland. Ik ben op dit moment bezig met mijn scriptie waarin ik voor Saxion de centrale hal aan het herontwerpen ben. Ik ben 20 jaar en geboren en getogen in het prachtige Deventer. Naast mijn opleiding ben ik druk bezig met hockey, zwemmen en theater. Na een half jaar lid van de FBS te zijn geweest is het erg leuk om mijn laatste half jaar van mijn opleiding nog iets extra te kunnen doen. De studievereniging geeft naar mijn idee studenten van FM de kans om een mooi netwerk op te bouwen. Je leert veel medestudenten kennen en komt vaak in contact met het werkveld.

De studievereniging gaat in mijn ogen een hoop opleveren. Je leert zoveel mensen kennen! Als je als student van de HAVO afkomt is het HBO nogal nieuw voor je. Je kent vaak nog niet zoveel mensen van het HBO. Je netwerk uitbreiden en nieuwe mensen leren kennen is ontzettend leuk en het kan je ook nog eens veel opleveren. Met samenwerken kom je heel ver in het studeren. Zie ik jou binnenkort ook bij de studievereniging? Tot dan!