FORGOT YOUR DETAILS?

Extern Commissaris

Nina Wissink

Hi, wat leuk dat je even een kijkje neemt! Via deze weg zal ik mij aan je voorstellen en wat over mijzelf vertellen.

Ik ben Nina Wissink, momenteel 21 jaar oud en ik zit in het derde jaar Facility Management op Saxion te Deventer. Woonachtig in Ugchelen, een dorpje naast Apeldoorn. Ik ben een toegankelijk, sociaal, energiek en enthousiast persoon. Ik heb erg veel plezier in het volgen van de opleiding en de studievereniging maakt dit nog leuker voor mij. Naast dat ik mij inzet voor het bestuur van FBS, zit ik ook in de opleidingscommissie.

Naast mijn studie breng ik veel tijd door met mijn familie en vrienden, dit vind ik gezellig maar ook erg belangrijk. Daarnaast heb ik een lief hondje, Donna, ik vind het heerlijk om na een lange dag een wandeling met haar te maken. Als bijbaantje werk ik in het weekend bij de Rituals in Apeldoorn, hier heb ik veel plezier in. Daarnaast hou ik zeker van een feestje en zou ik het liefst elke dag wel een VrijMiBo willen doen!

Als Extern commissaris zal ik mij veel bezig gaan houden met externe partijen. Daarnaast ben ik vertrouwenspersoon binnen FBS en mag je mij altijd benaderen wanneer je ergens mee zit of ergens over wilt praten.

TOP
Terug